top of page

iloa tapahtumiin!

Ilmapallotaikuus on ohjelmanumero, joka sopii erityisen hyvin perheitä piristämään. Yli kymmenen vuoden kokemuksella Taika osaa tuoda tapahtumaanne hymyä ja väriä, jotka syntyvät yhdistelmästä ilmapallojen iloa ja sadun lumoa.

Millainen on ilmapallotaikuri Taikan esitys?

Esitys voidaan räätälöidä juuri teidän tapahtumaanne sopivaksi. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi seuraavat:

1) Tarinoita Ilmapallomaasta -lavaesitys, joka sisältää jännittäviä kertomuksia Taikan kotimaasta (jossa kaikki on tehty ilmapalloista!) ja monimutkaisten, useasta pallosta koostuvien hahmojen tekemistä. Lavaesiintymisen kesto on noin 20 minuuttia.

2) Toivepallojen muotoilua. Tapahtumat ovat erilaisia, ja voidaankin sopia, tehdäänkö nopeita 1–3 pallon hahmoja (esimerkiksi kauppakeskukset) vai onko aikaa tehdä myös monimutkaisempia luomuksia (esimerkiksi perhepäivät). Taika osaa tehdä valtavan määrän erilaisia hahmoja ja huomioi työskentelyssään erityisesti perheen pienimmät.

3) Näiden suosittu yhdistelmä, eli lavaesitys + pallojen muotoilua yleisölle rajatun ajan.

Taikalla on aina mukanaan ilmapallot, pientä rekvisiittaa ja taustamusiikki. Tarvittaessa käytössä on myös oma headset-mikrofoni ja pieni kaiutin (sähkötarve).

millainen kokemus taikalla on?

Taika on esiintynyt erikokoisissa tapahtumissa jo yli kymmenen vuoden ajan. Ilmapallotaikuutta on nähty esimerkiksi useissa kauppakeskuksissa ja myymälöissä, huvipuistoissa, laivoilla ja erilaisilla perhepäivillä. Taikan voi löytää myös useamman eri ohjelmatoimiston listoilta.

ota yhteyttä!

Siirry alla olevalla painikkeella yhteydenottolomakkeeseen, josta voit helpoiten jättää kyselyn tai tarjouspyynnön. Voit myös laittaa suoraan sähköpostia taika(at)ilmapallotaikuri.fi tai viestiä numeroon 044 9719 599.

bottom of page