1/5

Ilmapallotaikuri Taika on maino esiintyjä yritysten ja yhdistyksien tapahtumiin, joihin lapsiperheille halutaan viihdyttävää ohjelmaa.

Ilmapallotaikuri Taika (ent. Balloon Queen) on esiintynyt monen kokoisissa tapahtumissa, kuten kauppakeskuksissa, messuilla, perhepäivillä ja ravintoloissa. Esiintymismuodoksi voi valita lavesiintymisen, pallojen muotoilua toiveiden mukaan tai näiden suositun yhdistelmän.

Lavaesiintymiset

Kaukaa ilmapallomaasta lentävä Ilmapallotaikuri Taika on luonut lapsille ja lapsenmielisille esityksen, joka on sekoitus kutkuttavaa satua ja ihania ilmapallohahmoja. "Tarinaa ilmapallomaasta" -show sisältää jännittäviä tarinoita ja näyttävien, monimutkaisten ilmapallojen taiteilua yleisön avustuksella. Lavaesityksen kesto on noin 15-20 minuuttia.

Pallojen muotoilu

Taika osaa tehdä valtavan määrän erilaisia ilmapallohahmoja yli kahdeksan vuoden kokemuksella – aina nopeista yhden pallon eläimistä näyttäviin, useasta pallosta koostuviin hahmoihin, joita ei Suomessa usein näe! Taika kohtaa jokaisen lapsen aidosti ja innostuneesti, osallistaen mukaan hahmon luomiseen – näin hetkestä tulee elämys, jota usein vaalitaan muistona vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin. 

 

Ota yhteyttä | Galleria | Sopimusehdot

© 2017 by Taika Production. 

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle