1/4

Iloinen ohjelmanumero kaiken kokoisiin tapahtumiin!

Ilmapallotaikuri Taika tuo ilmapallojen riemun ja sadun keveän maailman tullessaan. Esitys voi olla lavaesiintyminen, pallojen muotoilua yleisön seassa tai näiden suosittu yhdistelmä. Esitys on räätälöitävissä monen kokoisiin tapahtumiin, perhepäivistä päiväkoteihin. Taikalla on kokemusta esimerkiksi huvipuistoista, laivoilta, kauppakeskuksista, messuilta, ravintoloista ja monista erilaisista tapahtumista ympäri Suomen.

Lavaesiintymiset

Viihdyttävä tarina, näyttäviä ilmapallohahmoja ja ripaus taikaa! "Tarinoita Ilmapallomaasta" on esitys, joka kutkuttavasti yhdistää sadun ilmapallohahmojen tekemiseen: luvassa on jännittäviä tarinoita ja monimutkaisten ilmapallojen taiteilua yleisön avustuksella! Esityksen kesto on noin 15–20 minuuttia.

Pallojen muotoilu

 Taika osaa tehdä valtavan määrän erilaisia ilmapallohahmoja yli kymmenen vuoden kokemuksella – aina nopeista yhden pallon eläimistä näyttäviin, useasta pallosta koostuviin hahmoihin, joita ei Suomessa usein näe! Taika kohtaa jokaisen lapsen aidosti ja innostuneesti, osallistaen mukaan hahmon luomiseen – näin hetkestä tulee elämys, jota usein vaalitaan muistona vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin.