Rekisteriseloste

 

Taika Productions Tmi tietosuojaseloste

 

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan henkilötietojen käsittelystä silloin, kun Taika Productions Tmi toimii rekisterinpitäjänä. Henkilötietoja käsitellään aina vain siinä määrin kuin tarpeellista.

 

Antamalla henkilötietosi ilmaiset lukeneesi ja olevasi tietoinen tämän henkilösuojaselosteen mukaisista henkilötietojen käsittelyä koskevista menettelytavoista ja ehdoista. Mikäli et hyväksy tässä tietosuojaselosteessa kuvattuja käsittelyn periaatteita, älä luovuta henkilötietojasi.

 

1. Rekisterin pitäjä

Taika Productions Tmi

 

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Linda Wendelius

0449719599

taika@ilmapallotaikuri.fi

 

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Taika Productions käyttää rekisterissä olevia henkilötietoja ensisijaisesti yhteydenpitoon asiakkaan kanssa, palvelun tuottamiseksi, myymiseksi ja toimittamiseksi, laskutukseen ja kirjanpitoon. Henkilötietoja käsitellään asiakkuuden ja muun asialliseen liittyvän suhteen hoitamiseen.

 

4. Käsiteltävät henkilötiedot

Asiakkaan / asiakkaan edustajan yhteystiedot

  • Etu- ja sukunimi
  • Yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite)

Asiakkuuden yhteydessä:

  • Asiakasnumero

  • Y-tunnus

  • Laskutustiedot

 

Lisäksi

Asiakkuuden ja muun asiallisen yhteyden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot (esimerkiksi tiedot käydyistä keskusteluista, osto- ja peruutustiedot, toimitustiedot, palautteet, reklamaatiot ja mahdolliset asiakaspalvelutapahtumien taltioinnit, kuten sähköpostit).

 

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan antamat tiedot.

 

6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta ulkopuolelle.

 

7. Tietojen luovutus tai siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei pääsääntöisesti siirretä tai luovuteta ulkopuolelle. Poikkeuksena palvelut (esim. pilvipalvelut), jotka voivat sijaita myös EU:n tai ETA:n ulkopuolella. Henkilötiedot ovat silti suojattuja henkilötietolain vaatimalla tavalla.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot suojataan tarpeellisesti ja asianmukaisesti. Suojaamisessa käytetään teknisiä turvatoimia, eikä tietoihin anneta oikeudetonta pääsyä. Toimina on hyvät salasanasuojaukset, ajantasainen ohjelmisto ja palomuurit. 

9. Tarkastusoikeus

Jokaisella on tarkastusoikeus koskien omia tietojaan. Käyttäjän pyynnöstä oikaisemme, poistamme tai täydennämme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Pyynnön voi esittää rekisterinpitäjän yhteyshenkilölle sähköpostitse.

 

10. Automaattinen tietojenkeruu

Verkkosivut tallentavat tietoa liikkumisesta. Näitä tietoja kerätään sivuston käytettävyyden ja sisällön parantamiseksi, sekä kävijän mielenkiinnon kohteiden selvittämiseksi. Pääasiallisesti tietojen kerääminen tapahtuu evästeiden avulla, eikä niitä voi yhdistää henkilöön. Evästeet keräävät kuitenkin tietoa mm. käytetystä selaimesta ja IP-osoitteesta. 

 

11. Tietosuojaselosteen päivitys

Tämä tietosuojalomake on päivitetty 28.10.2020. Suosittelemme käyttäjää tarkistamaan tietosuojaselosteen säännöllisesti mahdollisten muutoksien varalta (esim. päivitykset tai lainsäädäntö).

Tietosuojaseloste  |  Ota yhteyttä

© 2020 Taika Production. 

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle