top of page

Ilahduttava ohjelmanumero synttäreille!

Ilmapallotaikuri Taika lentää kaukaa Ilmapallomaasta ilostuttamaan juhlasankaria ja viihdyttämään vieraita hauskalla ohjelmanumerolla. Esitys on yhdistelmä sadun lumoa ja ilmapallojen riemua!

Taika on kehittänyt synttäripaketin, joka soveltuu erinomaisesti noin 5–8 vuotiaille lapsille, mutta on toiminut hyvin myös nuoremmalle ja vanhemmallekin yleisölle.

 

ilmapallon pyöreästi synttäripaketin sisältö ja kesto

1) Esitys alkaa heti sisääntulosta, jolloin sankari saa myös oman ilmapallokukkakimpun.

2) Tarinaosuus alkaa. Taika kertoo Ilmapallomaasta – jossa kaikki on tehty ilmapalloista – sekä tekee muutaman monimutkaisen, usesta pallosta koostuvan hahmon. Nämä jäävät sankarille.

3) Toivepallot jokaiselle. Sankari ja vieraat saavat valita oman ilmapallohahmon väreineen. Nämä hahmot ovat nopeampia palloja, jotka koostuvat usein yhdestä-kahdesta pallosta.

4) Lopuksi vielä tunnelman kohottava yllätyspallo

Esityksen kesto on noin 30–50 minuuttia riippuen mm. vieraiden määrästä ja toivepalloista. 

Synttäriesiintymiset pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Kirkkonummi–Nurmijärvi -alueella. Esiintyminen myös laajemmin Uudenmaan alueella on mahdollinen, tällöin hintaan lisätään sijainnista riippuen matkakulukorvaus.

esiintyykö taika muissa yksityisissä juhlissa?

Kyllä vain! Esimerkiksi ​häät ja muut aikuisten juhlat kaipaavat usein myös lapsille suunnattua ohjelmaa. Taika onkin päässyt esiintymään useissa häissä sekä aikuisten syntymäpäiväjuhlilla kiertävänä artistina. Tarvittaessa Taika on muuntautunut myös joksikin muuksi toivotuksia hahmoksi. Jokainen juhlaesiintyminen suunnitellaan aina erikseen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

miten saan taikan tilattua juhliini tai pyydettyä tarjouksen?

Helpoiten se hoituu yhteydeonottolomakkeen kautta. Voit myös lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä mobiilisti. Siirry lomakkeelle ja yhteystietoihin:

 

bottom of page