top of page

Ilahduttava ohjelmanumero synttäreille!

Ilmapallotaikuri Taika lentää kaukaa Ilmapallomaasta ilostuttamaan juhlasankaria ja viihdyttämään vieraita hauskalla ohjelmanumerolla. Esitys on yhdistelmä sadun lumoa ja ilmapallojen riemua!

Taika on kehittänyt synttäripaketin, joka soveltuu erinomaisesti noin 5–8 vuotiaille lapsille, mutta on toiminut hyvin myös nuoremmalle ja vanhemmallekin yleisölle.

 

ilmapallon pyöreästi synttäripaketin sisältö ja kesto

1) Esitys alkaa heti sisääntulosta. Sankari saa oman ilmapallokukkakimpun.

2) Aloitetaan tarinaosuus. Taika kertoo kuinka on matkannut tänne Ilmapallomaasta (jossa kaikki on tehty ilmapalloista!). Tämän aikana tehdään muutama useasta pallosta koostuva hahmo, jotka jäävät sankarille

3) Jokaiselle oma pallo! Kaikki vieraat ja sankari saavat valita oman ilmapallohahmon, joka koostuu 1–3 pallosta, ja tietenkin sen, minkä värinen hahmosta tulee. Näistä jää usein kiva kotiin vieminen!

4) Lopuksi vielä tunnelman kohottava yllätyspallo

Esityksen kesto on noin 30–50 minuuttia riippuen mm. vieraiden määrästä ja toivepalloista. 

Synttäriesiintymiset pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Esiintyminen myös laajemmin Uudenmaan alueella on mahdollinen, tällöin hintaan lisätään sijainnista riippuen matkakulukorvaus.

esiintyykö taika muissa yksityisissä juhlissa?

Kyllä vain! Esimerkiksi ​häät ja muut aikuisten juhlat kaipaavat usein myös lapsille suunnattua ohjelmaa. Taika onkin päässyt esiintymään useissa häissä sekä aikuisten syntymäpäiväjuhlilla kiertävänä artistina. Tarvittaessa Taika on muuntautunut myös joksikin muuksi hahmoksi. Jokainen juhlaesiintyminen suunnitellaan aina erikseen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

miten saan taikan tilattua juhliini tai pyydettyä tarjouksen?

Helpoiten se hoituu yhteydeonottolomakkeen kautta. Voit myös lähettää sähköpostia tai ottaa yhteyttä mobiilisti. Siirry lomakkeelle ja yhteystietoihin:

 

bottom of page